Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» kejohanan futsal Underground
Sun Sep 13, 2009 6:44 pm by SiLenTKiLLeR

» kasi panas line lg...|||pulau sayak|||
Thu Jan 15, 2009 12:42 pm by SiLenTKiLLeR

» trip to indon...kasi panas line skit
Mon Jan 12, 2009 6:17 pm by kink_kuwen

» WATANIAH RECRUITMNET FOR IPG STUDENTS
Sun Jan 11, 2009 1:48 pm by elextro

» aidilfitri yang lalu...
Thu Jan 08, 2009 10:53 pm by SiLenTKiLLeR

» cara naik bas tanpa dikenakan tambang...boleh la dipraktikkan
Thu Jan 08, 2009 10:53 pm by SiLenTKiLLeR

» apa yang korang faham tentang C.I.N.T.A...
Tue Nov 11, 2008 6:08 pm by SiLenTKiLLeR

» [WTA] Apsal la parking lambat bebeno siap!!
Sun Oct 12, 2008 5:20 am by nuket2

» masalah anda? kami bantu....
Sun Oct 12, 2008 5:18 am by nuket2

» PROBLEM PC atau LAPTOP!!
Sun Oct 12, 2008 5:15 am by nuket2


pic ganaz (kink_kuwen)

View previous topic View next topic Go down

pic ganaz (kink_kuwen)

Post by I`mTraGiC on Fri Jul 25, 2008 2:50 am


cube teka sape ni..
trima kasih kepada kink_kuwen..
komen gmbr ni.. cheers

I`mTraGiC
Guru-guru
Guru-guru

Male
Number of posts : 18
Age : 32
Hometown : gombak,selangor
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: pic ganaz (kink_kuwen)

Post by kink_kuwen on Fri Jul 25, 2008 2:53 am

ashril,
copy photo url yg ada kat fs tu utk lain kali...yg ni aku tlg hg ye

_________________
"Mengkritik tidak bererti menentang, Memuji tidak semestinya menyokong, Menegur tidak bermakna membenci, Dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik!"

Learn New Thing here
GREAT photographer born here
My Connections

kink_kuwen
Mod Leader
Mod Leader

Male
Number of posts : 152
Age : 31
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: pic ganaz (kink_kuwen)

Post by kink_kuwen on Fri Jul 25, 2008 2:54 am

xleh la aku nak komen gambar sendiri...org lain komen kan la

_________________
"Mengkritik tidak bererti menentang, Memuji tidak semestinya menyokong, Menegur tidak bermakna membenci, Dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik!"

Learn New Thing here
GREAT photographer born here
My Connections

kink_kuwen
Mod Leader
Mod Leader

Male
Number of posts : 152
Age : 31
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

satu pendekatan menakjubkan...

Post by abusyubaity on Fri Jul 25, 2008 3:26 am

satu pics yg bole tahan...
mmg nampak ganaszz...penggayaan n sentuhan yg diberi komitmen oleh artis ni mmg benar2 mencabar minda sapa yg mengkaji...
nak tanya kepada artis gambar ni...apakah persoalan yg cuba ditimbulkan melalui pics ini..adakah ingin memaparkan kehidupan masyarakat berbudaya "gelap" atau "ingin cari gaduh"..
p/s---wuuuh!! smart giler reyyyy

abusyubaity
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 34
Age : 30
Hometown : bandar satelit jitra
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: pic ganaz (kink_kuwen)

Post by kink_kuwen on Fri Jul 25, 2008 11:58 am

soalan yg bagus...
mata human melihat satu civilization lain seolah-olah satu civilization yg teruk.
dgn rambut mohawk,masyarakat akan kata 'tu bdk dark side,jgn tiru macam dia,'tp manusia still ada white spot even though perangai camne pun...so xsemua manusia nampak ganas itu jahat & xsemua manusia nampak baik tu bagus...

_________________
"Mengkritik tidak bererti menentang, Memuji tidak semestinya menyokong, Menegur tidak bermakna membenci, Dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik!"

Learn New Thing here
GREAT photographer born here
My Connections

kink_kuwen
Mod Leader
Mod Leader

Male
Number of posts : 152
Age : 31
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: pic ganaz (kink_kuwen)

Post by abusyubaity on Sun Jul 27, 2008 12:47 pm

Thanxz 4 ur explanation....
i realised kat blakang mamat tu ada satu cahaya bersuluh kebiruan....imej dan cara identiti bukan penentu hasrat hati dan niat.....selagi hati tetap teguh di ATAS SANA, IsnyaAllah....

ingin melihat lagi karya kink_kuwen..kalau boleh berunsurkan satu tema 'SUNYI' n "SEPI'...sempena minggu ni rmai budak2 kita murung je espcially ur roomate..

abusyubaity
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 34
Age : 30
Hometown : bandar satelit jitra
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: pic ganaz (kink_kuwen)

Post by kink_kuwen on Sun Jul 27, 2008 2:32 pm

hahaha,bodek lebih2 ni nak apa2 ke?

_________________
"Mengkritik tidak bererti menentang, Memuji tidak semestinya menyokong, Menegur tidak bermakna membenci, Dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik!"

Learn New Thing here
GREAT photographer born here
My Connections

kink_kuwen
Mod Leader
Mod Leader

Male
Number of posts : 152
Age : 31
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: pic ganaz (kink_kuwen)

Post by SiLenTKiLLeR on Tue Oct 07, 2008 2:46 pm

abusyubaity wrote:Thanxz 4 ur explanation....
i realised kat blakang mamat tu ada satu cahaya bersuluh kebiruan....imej dan cara identiti bukan penentu hasrat hati dan niat.....selagi hati tetap teguh di ATAS SANA, IsnyaAllah....

ingin melihat lagi karya kink_kuwen..kalau boleh berunsurkan satu tema 'SUNYI' n "SEPI'...sempena minggu ni rmai budak2 kita murung je espcially ur roomate..


oooo,dalam diam mat pit kata kat aku ek...

SiLenTKiLLeR
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 57
Age : 30
Hometown : Dark Water
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: pic ganaz (kink_kuwen)

Post by Sponsored content Today at 6:11 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum