Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» kejohanan futsal Underground
Sun Sep 13, 2009 6:44 pm by SiLenTKiLLeR

» kasi panas line lg...|||pulau sayak|||
Thu Jan 15, 2009 12:42 pm by SiLenTKiLLeR

» trip to indon...kasi panas line skit
Mon Jan 12, 2009 6:17 pm by kink_kuwen

» WATANIAH RECRUITMNET FOR IPG STUDENTS
Sun Jan 11, 2009 1:48 pm by elextro

» aidilfitri yang lalu...
Thu Jan 08, 2009 10:53 pm by SiLenTKiLLeR

» cara naik bas tanpa dikenakan tambang...boleh la dipraktikkan
Thu Jan 08, 2009 10:53 pm by SiLenTKiLLeR

» apa yang korang faham tentang C.I.N.T.A...
Tue Nov 11, 2008 6:08 pm by SiLenTKiLLeR

» [WTA] Apsal la parking lambat bebeno siap!!
Sun Oct 12, 2008 5:20 am by nuket2

» masalah anda? kami bantu....
Sun Oct 12, 2008 5:18 am by nuket2

» PROBLEM PC atau LAPTOP!!
Sun Oct 12, 2008 5:15 am by nuket2


bminat nak baju F1 style???

View previous topic View next topic Go down

bminat nak baju F1 style???

Post by mulishana on Sat Aug 02, 2008 11:38 am

aku ada link utk dpt baju style F1 yg harge nye agak bpatutan...kain pun ok dan x nipis...mane2 kelas yg ada rasa hati nak order...juz jumpe sya utk tgk design...korang bleh jgk nak design dn pilih wane yg korang suke..any question..let me know...slalu kat kedai harga rm55 dan ke atas kan...ni bleh dpt hrga rm40++,depend pd design n nak sulam pe...roger n out.. Cool

mulishana
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 16
Age : 30
Hometown : ipoh
Registration date : 2008-07-24

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum