Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» kejohanan futsal Underground
Sun Sep 13, 2009 6:44 pm by SiLenTKiLLeR

» kasi panas line lg...|||pulau sayak|||
Thu Jan 15, 2009 12:42 pm by SiLenTKiLLeR

» trip to indon...kasi panas line skit
Mon Jan 12, 2009 6:17 pm by kink_kuwen

» WATANIAH RECRUITMNET FOR IPG STUDENTS
Sun Jan 11, 2009 1:48 pm by elextro

» aidilfitri yang lalu...
Thu Jan 08, 2009 10:53 pm by SiLenTKiLLeR

» cara naik bas tanpa dikenakan tambang...boleh la dipraktikkan
Thu Jan 08, 2009 10:53 pm by SiLenTKiLLeR

» apa yang korang faham tentang C.I.N.T.A...
Tue Nov 11, 2008 6:08 pm by SiLenTKiLLeR

» [WTA] Apsal la parking lambat bebeno siap!!
Sun Oct 12, 2008 5:20 am by nuket2

» masalah anda? kami bantu....
Sun Oct 12, 2008 5:18 am by nuket2

» PROBLEM PC atau LAPTOP!!
Sun Oct 12, 2008 5:15 am by nuket2


aku dikejar...

View previous topic View next topic Go down

aku dikejar...

Post by SiLenTKiLLeR on Fri Jul 25, 2008 2:24 pm

ni cter aku bbrp tahun lepas..erm,waktu tu aku foundation lagi..erm, muda remaja n lagi la kan..n skrg still lagi dgn title tu..' muda remaja' hu2..Smile
besa la kan baru msuk.mana ada transport..so kena la jalan kaki ke pintu pgr dpn...klu kuar tu bkn reti nak blik awal2..malam ckit baru la nak balik...Smile
so, besa la kan malam2...mcam2 ada.bukan astro jerk mcam2 ada. kat maktab ni malam2 pun mcam2 ada.hi2..
otw (on d way, bagi yg xfaham la) balik, aku telah dkejar oleh 2 lembaga aneh time kat pdg bola jaring tueh..bapak cuak time tu..hnya Tuhan jerk yg tau...bukan tajuk lagu UNIc tu ek...Klu nasyid bkn dalam ruangan ni ek..ruangan len ..ruangan 'memekak bersama abusyubuk'. kat situ korang leh dgr cter cter dia ek..kat sini pengalaman n crita ku jerk..hu2..

berbalik ke pokok pangkal cter..so, apa lagi, aku pecut jerk lak..hu2..hampeh tul..seb bek tak dapat kat dia. klu dapat, ntah la, aku pun xtau.ntah2 kena sedut darah ke apa dengan benda tu...

so, ari bganti ari. bulan n tahun, skrg aku dah tak naik moto tumit lagi. aku dah ada mto berkuasa minyak yg semakin naik harga minyak tu:)

erm, so benda tu dah xleh kejar aku lagi dah..brani ke dia nak kejar...klu dia kejar pun aku xheran.. bukan leh dapat pun..aku siap honk2 lagi kat benda tu..nengok jerk lembaga tu kat aku..kdg2 aku yg kejar dia...bapak cuak dia takut kena langgar dgn aku...ha2..

nway, dari meja pengarang:
'dia' dalam cter nieh adalah seekor makhluk Tuhan gak, klu dpegang leh kena samak...
so, lu pikir la sendirik ek..jangn ko suroh Nabil si RAja lawak lak tlong pikirkn..cz dia pun asyik dok suroh org tulong pikirkan tuk dia...

zasssssssssssss... afro

SiLenTKiLLeR
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 57
Age : 30
Hometown : Dark Water
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: aku dikejar...

Post by Akmal on Fri Jul 25, 2008 3:02 pm

KO TANGKAP LE MAKHLUK TU...
JUAL LE KT TOKEY2 KEDAI CINA AREA B.P NI...
LEY DPT DUIT DO.....
afro

Akmal
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 35
Age : 27
Hometown : PEDU
Registration date : 2008-07-24

View user profile

Back to top Go down

Re: aku dikejar...

Post by SiLenTKiLLeR on Fri Jul 25, 2008 3:05 pm

ada komentar dari anda?leave a komen k!!!
oh dah ada rupanyer...erm, aku upah ko je la ek tgkap kat aku..aku malas skit nak wat benda2 alah nieh...bkan apa, byk kerja lagi aku leh wat.study ke, g library ke...msjid ke...lagi pekdah...

SiLenTKiLLeR
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 57
Age : 30
Hometown : Dark Water
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: aku dikejar...

Post by Jetskier on Mon Jul 28, 2008 7:03 pm

wa.....smart cite abg moderator.....4 4/5 bintang utk abg....hehehe

Jetskier
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 83
Age : 30
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: aku dikejar...

Post by Jetskier on Mon Jul 28, 2008 7:04 pm

spesies kejar2 macam 2 ak rase bagi penerajang,penyepak,pemangkin asap....dan 2 P yang len...hehe

p/s: rahsia tree dh terbongkar...bleh ar pasni jd sprinter maktab

Jetskier
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 83
Age : 30
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: aku dikejar...

Post by SiLenTKiLLeR on Mon Jul 28, 2008 11:00 pm

Jetskier wrote:wa.....smart cite abg moderator.....4 4/5 bintang utk abg....hehehe

suku bintang lagi ada katna?macamana nak dapatkan tu eek?ikhlas ke neh?
macam nak suroh blanja makan chicken chop jerk... Very Happy

SiLenTKiLLeR
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 57
Age : 30
Hometown : Dark Water
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: aku dikejar...

Post by Jetskier on Tue Jul 29, 2008 12:02 am

mmg xsah lagi tree sbg cikgu BM yg hebat.....sangat memahami bahasa....

p/s xsabar tgu pesta bkak nak tunggang ex5 kaler putih makan chicken chop free
cayalah tree! hak2 Laughing

aku rase lagi suku bintang ble ada unsur kerohanian dalam cte...cewah

Jetskier
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 83
Age : 30
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: aku dikejar...

Post by fizzy dizzy on Fri Aug 01, 2008 2:53 am

Jetskier wrote:wa.....smart cite abg moderator.....4 4/5 bintang utk abg....hehehe
dua bradik rupanyaaa....haha Laughing

fizzy dizzy
Super Senior
Super Senior

Male
Number of posts : 145
Age : 30
Hometown : bAndAr dirAjA ArAu
Registration date : 2008-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: aku dikejar...

Post by SiLenTKiLLeR on Fri Aug 01, 2008 3:22 am

fizzy dizzy wrote:
Jetskier wrote:wa.....smart cite abg moderator.....4 4/5 bintang utk abg....hehehe
dua bradik rupanyaaa....haha Laughing

ha2...mcam ada insan yg nak kena banned dgn guru panitia nieh...
hu2..g praktikal xnak dgr ckp guru panitia ek...

SiLenTKiLLeR
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 57
Age : 30
Hometown : Dark Water
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: aku dikejar...

Post by Sponsored content Today at 6:07 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum