Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» kejohanan futsal Underground
Sun Sep 13, 2009 6:44 pm by SiLenTKiLLeR

» kasi panas line lg...|||pulau sayak|||
Thu Jan 15, 2009 12:42 pm by SiLenTKiLLeR

» trip to indon...kasi panas line skit
Mon Jan 12, 2009 6:17 pm by kink_kuwen

» WATANIAH RECRUITMNET FOR IPG STUDENTS
Sun Jan 11, 2009 1:48 pm by elextro

» aidilfitri yang lalu...
Thu Jan 08, 2009 10:53 pm by SiLenTKiLLeR

» cara naik bas tanpa dikenakan tambang...boleh la dipraktikkan
Thu Jan 08, 2009 10:53 pm by SiLenTKiLLeR

» apa yang korang faham tentang C.I.N.T.A...
Tue Nov 11, 2008 6:08 pm by SiLenTKiLLeR

» [WTA] Apsal la parking lambat bebeno siap!!
Sun Oct 12, 2008 5:20 am by nuket2

» masalah anda? kami bantu....
Sun Oct 12, 2008 5:18 am by nuket2

» PROBLEM PC atau LAPTOP!!
Sun Oct 12, 2008 5:15 am by nuket2


Actually..

View previous topic View next topic Go down

Actually..

Post by ThomasYss on Thu Aug 14, 2008 8:36 pm

Actually, who else r admin here??

Forum like this is hardly to invite ppl join...

ThomasYss
Freshy
Freshy

Male
Number of posts : 2
Age : 30
Hometown : Kuantan
Registration date : 2008-07-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Actually..

Post by kink_kuwen on Thu Aug 14, 2008 10:10 pm

napa nak tau yong?sbb u nak jadi admin gak kan?

_________________
"Mengkritik tidak bererti menentang, Memuji tidak semestinya menyokong, Menegur tidak bermakna membenci, Dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik!"

Learn New Thing here
GREAT photographer born here
My Connections

kink_kuwen
Mod Leader
Mod Leader

Male
Number of posts : 152
Age : 31
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Actually..

Post by ThomasYss on Fri Aug 15, 2008 10:03 pm

em.. if only i can..
i try invite ppl join 1st..

ThomasYss
Freshy
Freshy

Male
Number of posts : 2
Age : 30
Hometown : Kuantan
Registration date : 2008-07-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Actually..

Post by kink_kuwen on Tue Aug 19, 2008 12:31 am

juz invite the person you want to invite.no need to be admin...

_________________
"Mengkritik tidak bererti menentang, Memuji tidak semestinya menyokong, Menegur tidak bermakna membenci, Dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik!"

Learn New Thing here
GREAT photographer born here
My Connections

kink_kuwen
Mod Leader
Mod Leader

Male
Number of posts : 152
Age : 31
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Actually..

Post by elextro on Mon Aug 25, 2008 12:59 pm

aku pn xtau sapa admin yong..
aku cuma tukang cuci je kat sini..
klau mu invite ramai org lain masuk, leh aku sruh forumaster lantik mu jadi admin..

aku tau forum cmni susah org nak masuk sebab xramai dalam ni yg pandai/ pernah berforum secara serius..

mksud aku forum yg beretika dan ada rules..lagipun ini forum untuk kita-kita je..so i think it's better if we can keep it simple design like this..
no need too fancy bcoz this is not a forum for gamerz or fashion..

so just keep it simple..

if u hav any idea utk penambahbaikkan forum ni, mu boleh bagi cadangan kat ruangan Main Site/ Forum feedback and Helpdesk. so kalau idea mu menarik atau best, maybe akan diterima forumaster nanti..

satu lagi, mu try cadangkan diri mu utk jadi moderator's team dan mu nyatakan kepakaran atau at least mu tahu ttg sesuatu bdang..cntohnya Online Game..klau mu pkar bleh kot mu jadi mod..

thanks...

elextro
Forumaster
Forumaster

Male
Number of posts : 70
Age : 30
Hometown : Alor Star
Registration date : 2008-07-21

View user profile http://iptho.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Actually..

Post by Sponsored content Today at 6:11 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum