Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» kejohanan futsal Underground
Sun Sep 13, 2009 6:44 pm by SiLenTKiLLeR

» kasi panas line lg...|||pulau sayak|||
Thu Jan 15, 2009 12:42 pm by SiLenTKiLLeR

» trip to indon...kasi panas line skit
Mon Jan 12, 2009 6:17 pm by kink_kuwen

» WATANIAH RECRUITMNET FOR IPG STUDENTS
Sun Jan 11, 2009 1:48 pm by elextro

» aidilfitri yang lalu...
Thu Jan 08, 2009 10:53 pm by SiLenTKiLLeR

» cara naik bas tanpa dikenakan tambang...boleh la dipraktikkan
Thu Jan 08, 2009 10:53 pm by SiLenTKiLLeR

» apa yang korang faham tentang C.I.N.T.A...
Tue Nov 11, 2008 6:08 pm by SiLenTKiLLeR

» [WTA] Apsal la parking lambat bebeno siap!!
Sun Oct 12, 2008 5:20 am by nuket2

» masalah anda? kami bantu....
Sun Oct 12, 2008 5:18 am by nuket2

» PROBLEM PC atau LAPTOP!!
Sun Oct 12, 2008 5:15 am by nuket2


30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

View previous topic View next topic Go down

30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by liyana_farhalina on Tue Aug 12, 2008 11:33 pm

1. Bila sorang wanita mengatakan dia sedang bersedih,tetapi dia tidak menitiskan airmata,itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya.

2. Bila dia tidak menghiraukan kamu selepas kamu menyakiti hatinya, lebih baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu menegur dengan ucapan maaf.

3. Wanita sukar nak cari benda yang dia benci tentang orang yang paling dia sayang (sebab itu ramai wanita yang patah hati bila hubungan itu putus di tengah jalan).

4. Sekiranya sorang wanita jatuh cinta dengan sorang lelaki, lelaki itu akan sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia sedang keluar dengan lelaki lain.

5. Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung tajam ke dalam matanya, dia akan cair seperti coklat!!

6. Wanita memang sukakan pujian tetapi selalu tidak tau macam mana nak menerima pujian.

7. Jika kamu tidak suka dengan gadis yang sukakan kamu separuh mati, tolak cintanya dengan lembut, jangan berkasar sebab ada satu semangat dalam diri wanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat keputusan, dia akan lakukan apa saja.

8. Sekiranya sorang gadis mula menjauhkan diri darimu selepas kamu tolak cintanya, biarkan dia untuk seketika. Sekiranya kamu masih ingin menganggap dia sorang kawan, cubalah tegur dia perlahan-lahan.

9. Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa. Muzik, puisi, lukisan dan tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka.

10. Jangan sesekali beritahu perempuan yang mereka ni langsung tak berguna.

11. Bersikap terlalu serius boleh mematikan mood wanita.

12. Bila pertama kali lelaki yang dicintainya dalam diam memberikan respon positif, misalnya menghubunginya melalui telefon, si gadis akan bersikap acuh tak acuh seolah-olah tidak berminat, tetapi sebaik saja ganggang diletakkan, dia akan menjerit kesukaan dan ! tak sampai sepuluh minit, semua rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

13. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita. Jadi jangan senyum sebarangan!.

14. Jika kamu menyukai sorang wanita, cubalah mulakan dengan persahabatan. Kemudian biarkan dia mengenalimu dengan lebih mendalam.

15. Jika sorang wanita memberi seribu satu alasan setiap kali kamu ajak keluar, tinggalkan dia sebab dia memang tak berminat denganmu.

16. Tetapi jika dalam masa yang sama dia menghubungimu atau menunggu panggilan darimu, teruskan usahamu untuk memikatnya.

17. Jangan sesekali mengagak apa yang dirasakannya. Tanya dia sendiri!!

18. Selepas sorang gadis jatuh cinta, dia akan sering tertanya-tanya kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal.

19. Kalau kamu masih tercari-cari cara yang paling romantik untuk memikat hati sorang gadis, cubalah rajin-rajinkan tangan menyelak buku-buku cinta.

20. Bila setiap kali gambar kelas keluar, benda pertama! yang dicari oleh wanita ialah siapa yang berdiri di sebelah buah hatinya, kemudian barulah dirinya sendiri.

21. Bekas teman lelaki akan sentiasa ada di fikirannya tetapi lelaki yang dicintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di hatinya!!

22. Satu ucapan ‘Hi’ sahaja sudah cukup menceriakan harinya.

23. Teman baiknya saja yang tahu apa yang sedang dia rasa dan lalui.

24. Wanita paling benci lelaki yang berbaik-baik dengan mereka semata-mata nak tackle kawan mereka yang paling cantik.

25. Cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur dan kebahagiaan tanpa sebarang kompromi.

26. Semua wanita mahukan sorang lelaki yang cintakan mereka sepenuh hati..

27. Senjata wanita adalah airmata!!

28. Wanita suka jika sesekali orang yang disayanginya mengadakan surprise buatnya (hadiah,bunga atau sekadar kad ucapan romantis). Mereka akan rasa terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai setulus hati. Dengan ini! dia tak akan ragu-ragu terhadapmu.

29. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambil berat tentang mereka dan baik terhadapnya. So,kalau nak memikat wanita pandai-pandailah…

30. Sebenarnya mudah mengambil hati wanita kerana apa yang dia mahu hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh jiwa.

liyana_farhalina
Freshy
Freshy

Female
Number of posts : 12
Age : 28
Hometown : kuala lumpur
Registration date : 2008-08-02

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by liyana_farhalina on Tue Aug 12, 2008 11:34 pm

so guyz....

aper lg....

take note.......

hahahahahahahaha.......

liyana_farhalina
Freshy
Freshy

Female
Number of posts : 12
Age : 28
Hometown : kuala lumpur
Registration date : 2008-08-02

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by kink_kuwen on Tue Aug 12, 2008 11:40 pm

are you really sure? not all women like this...maybe certain women+girls act like this...u better make some research...don't rely on the magazines that put all this 'fact'...
anyway thanks...there are points that i totally agree...

_________________
"Mengkritik tidak bererti menentang, Memuji tidak semestinya menyokong, Menegur tidak bermakna membenci, Dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik!"

Learn New Thing here
GREAT photographer born here
My Connections

kink_kuwen
Mod Leader
Mod Leader

Male
Number of posts : 152
Age : 31
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by Akmal on Wed Aug 13, 2008 12:54 am

bagusssssssssssssss.....
tip2 yg brguna ni.... Wink

Akmal
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 35
Age : 27
Hometown : PEDU
Registration date : 2008-07-24

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by wawa on Wed Aug 13, 2008 5:27 am

salam...
ermm..nie dr pandangan dr wanita..hehe..

btol gak aper yg boyot ckp tue..xseme pompuan mcm tue. mcm pepatah melayu, rambut sama itam, tp ati lain2. itu pun rambut ader yg xsama...haha...sbg contoh.. ader pompuan yg xske mkn cokelat, ader pompuan yg xske bunga (sbb membazir jer beli bunga. bkn dpt pe pun. bg r piza ker...kenyang gak prut..hehe)

tp, kbnyakkan point bley dterima... lumrah mnusia...nak yang baik....

p/s: klu nak yang terbaik, kiter jgk kena wat yg terbaik...

wawa
Moderator
Moderator

Female
Number of posts : 8
Age : 29
Hometown : kuala terengganu
Registration date : 2008-07-26

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by nuket2 on Wed Aug 13, 2008 1:39 pm

dah print daa... lekat kat depan pintu...

nuket2
admin
admin

Male
Number of posts : 78
Age : 30
Hometown : bandaraya beseri, perlis
Registration date : 2008-07-22

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by liyana_farhalina on Wed Aug 13, 2008 2:17 pm

hahahahahaha..... Very Happy Very Happy Very Happy

liyana_farhalina
Freshy
Freshy

Female
Number of posts : 12
Age : 28
Hometown : kuala lumpur
Registration date : 2008-08-02

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by fizzy dizzy on Thu Aug 14, 2008 4:34 pm

erm ada yg betol..ada yg kurg tepat jgk...
prangai masing2 bukan sama....
tp leh laaa berguna bg yg masih mencari2 pasangan tue..hehehe

fizzy dizzy
Super Senior
Super Senior

Male
Number of posts : 145
Age : 30
Hometown : bAndAr dirAjA ArAu
Registration date : 2008-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by krie_0602 on Thu Aug 14, 2008 6:52 pm

wawa wrote:salam...
ermm..nie dr pandangan dr wanita..hehe..

btol gak aper yg boyot ckp tue..xseme pompuan mcm tue. mcm pepatah melayu, rambut sama itam, tp ati lain2. itu pun rambut ader yg xsama...haha...sbg contoh.. ader pompuan yg xske mkn cokelat, ader pompuan yg xske bunga (sbb membazir jer beli bunga. bkn dpt pe pun. bg r piza ker...kenyang gak prut..hehe)

tp, kbnyakkan point bley dterima... lumrah mnusia...nak yang baik....

p/s: klu nak yang terbaik, kiter jgk kena wat yg terbaik...

aku tau sgatla kenapa wawa nak pizza...wakakaka lol!- LAH-

krie_0602
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 14
Age : 30
Hometown : MUAR
Registration date : 2008-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by wawa on Fri Aug 15, 2008 2:43 am

oit.....
pelan2 da la.... nnt org lain tau...huhu pale

wawa
Moderator
Moderator

Female
Number of posts : 8
Age : 29
Hometown : kuala terengganu
Registration date : 2008-07-26

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by idrina on Fri Aug 22, 2008 2:28 pm

hmmm... let me see..

mayb... tak smua point tu betul tapi masih boleh diterima pakai. hati pempuan memang selembut kain sutera tapi ada gak yang sekeras batu. tak smua pempuan ada sifat or perangai or tebiat yang sama. lain individu lain character. so pempuan kat luar sana.. jaga diri molek deh.. Smile

idrina
Moderator
Moderator

Female
Number of posts : 31
Age : 30
Hometown : selangor
Registration date : 2008-07-24

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by kink_kuwen on Sat Aug 23, 2008 1:42 am

hahaha sokong aku la tu

_________________
"Mengkritik tidak bererti menentang, Memuji tidak semestinya menyokong, Menegur tidak bermakna membenci, Dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik!"

Learn New Thing here
GREAT photographer born here
My Connections

kink_kuwen
Mod Leader
Mod Leader

Male
Number of posts : 152
Age : 31
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by idrina on Sat Aug 23, 2008 9:20 pm

ye la datuk yot .... mek sik sokong sapa2 ye.. mek padah ikut kata hati mek la. hehehehehe...

idrina
Moderator
Moderator

Female
Number of posts : 31
Age : 30
Hometown : selangor
Registration date : 2008-07-24

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by freezy on Sun Aug 24, 2008 2:54 am

flower drunken Sleep

freezy
YDP
YDP

Male
Number of posts : 91
Age : 31
Hometown : Sentosa Hill
Registration date : 2008-07-26

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by LAh_oum on Fri Aug 29, 2008 3:15 am

pendapat aku..........

aku sokong pasal 30 thingss tu...
kebanyakkannye mmgg ade pada wanita..
berdasarkan kajian n pemerhatian para ilmuan r kan...

tapiii....
kalau agak2 korang rase nak pakai semua tak ley gak..
kenela kaji n perati gak pempuan tu..
bukan semua pempuan ade ciri2 yang 30 tu..
maybe laa ade kebanyakkan pada ciri2 tue...n tu tak ley nafi la..hehe

soo to guys out there...
take notee....
kaji,perati n fahami wanita2 anda...hehehehe


i'm single.....huhuhuhuhu afro

LAh_oum
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 59
Age : 31
Hometown : Kota Bharu, Kelantan
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by fizzy dizzy on Sat Sep 06, 2008 4:56 pm

lah...single??? main sms xbenti..single konon... Question hehehe

fizzy dizzy
Super Senior
Super Senior

Male
Number of posts : 145
Age : 30
Hometown : bAndAr dirAjA ArAu
Registration date : 2008-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by LAh_oum on Sun Sep 07, 2008 5:02 am

fizzy dizzy wrote:lah...single??? main sms xbenti..single konon... Question hehehe

ambe single la beb... n masih available lagi..hahaha
tu bukan main msg pex weh.... cek msg pasal pa tak da msg baru masuk...hahahaha Laughing

i'm single n available.......haha afro

LAh_oum
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 59
Age : 31
Hometown : Kota Bharu, Kelantan
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by fizzy dizzy on Tue Sep 09, 2008 3:07 am

LAh_oum wrote:
fizzy dizzy wrote:lah...single??? main sms xbenti..single konon... Question hehehe

ambe single la beb... n masih available lagi..hahaha
tu bukan main msg pex weh.... cek msg pasal pa tak da msg baru masuk...hahahaha Laughing

i'm single n available.......haha afro

owh begitu...maaf kn laa salah sangka... king

fizzy dizzy
Super Senior
Super Senior

Male
Number of posts : 145
Age : 30
Hometown : bAndAr dirAjA ArAu
Registration date : 2008-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by kink_kuwen on Thu Sep 11, 2008 1:13 am

knapa lah desperate sgt utk cakap dia dia single and available?
utk tarik perhatian ke?

_________________
"Mengkritik tidak bererti menentang, Memuji tidak semestinya menyokong, Menegur tidak bermakna membenci, Dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik!"

Learn New Thing here
GREAT photographer born here
My Connections

kink_kuwen
Mod Leader
Mod Leader

Male
Number of posts : 152
Age : 31
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by LAh_oum on Sun Sep 14, 2008 1:23 am

kink_kuwen wrote:knapa lah desperate sgt utk cakap dia dia single and available?
utk tarik perhatian ke?

desprate?? xde maknanya.....

tu utk menepis dakwaan n fitnah terhadap ku..hahaha

so...

i'm single....................hahaha

afro

LAh_oum
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 59
Age : 31
Hometown : Kota Bharu, Kelantan
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by code name V on Sat Sep 20, 2008 6:21 pm

salam,
Lol, i had read this article before and i have a lot more article about women..haha...anyway like kink_kuwen said...not every women like that but most of them like that lol...haha...read it before and really nice reading material...haha..any woman wants to add? or maybe just disagree?

Lah is not single...he has girlfriend name Pakcik Cleaner...LMAO...

code name V
Freshy
Freshy

Male
Number of posts : 15
Age : 30
Hometown : Malaysia
Registration date : 2008-09-18

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by elextro on Tue Sep 30, 2008 1:24 pm

samseng mcm samsir noo....

elextro
Forumaster
Forumaster

Male
Number of posts : 70
Age : 30
Hometown : Alor Star
Registration date : 2008-07-21

View user profile http://iptho.forumotion.net

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by code name V on Mon Oct 06, 2008 9:20 am

Salam....

Sorry pakcik cleaner... Smile

Salah masuk line lak.....

code name V
Freshy
Freshy

Male
Number of posts : 15
Age : 30
Hometown : Malaysia
Registration date : 2008-09-18

View user profile

Back to top Go down

Re: 30 rahsia wanita yg rasanya lelaki patot tau kot....hehehe

Post by Sponsored content Today at 5:14 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum