Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» kejohanan futsal Underground
Sun Sep 13, 2009 6:44 pm by SiLenTKiLLeR

» kasi panas line lg...|||pulau sayak|||
Thu Jan 15, 2009 12:42 pm by SiLenTKiLLeR

» trip to indon...kasi panas line skit
Mon Jan 12, 2009 6:17 pm by kink_kuwen

» WATANIAH RECRUITMNET FOR IPG STUDENTS
Sun Jan 11, 2009 1:48 pm by elextro

» aidilfitri yang lalu...
Thu Jan 08, 2009 10:53 pm by SiLenTKiLLeR

» cara naik bas tanpa dikenakan tambang...boleh la dipraktikkan
Thu Jan 08, 2009 10:53 pm by SiLenTKiLLeR

» apa yang korang faham tentang C.I.N.T.A...
Tue Nov 11, 2008 6:08 pm by SiLenTKiLLeR

» [WTA] Apsal la parking lambat bebeno siap!!
Sun Oct 12, 2008 5:20 am by nuket2

» masalah anda? kami bantu....
Sun Oct 12, 2008 5:18 am by nuket2

» PROBLEM PC atau LAPTOP!!
Sun Oct 12, 2008 5:15 am by nuket2


cadangan forum kaki wayang...

View previous topic View next topic Go down

cadangan forum kaki wayang...

Post by fizzy dizzy on Sun Aug 03, 2008 2:50 pm

kepada elextro...
aku cadangkan ang wat 1 forum untuk kaki wayang...
bukan kaki bangku k...
ni d sebabkan ramai antara kita nih yg suka tgk wayang...
mentang2 laaa kt summit uth wayang murah..
kt c2 leh laaa bkongsi pendapat ttg crita2 terbaru...

fizzy dizzy
Super Senior
Super Senior

Male
Number of posts : 145
Age : 30
Hometown : bAndAr dirAjA ArAu
Registration date : 2008-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan forum kaki wayang...

Post by elextro on Mon Aug 25, 2008 1:04 pm

bkn stakat kaki wayang, kaki botol, kaki sakit ( eh, tu aku) kaki tangan, smua bleh buat...
janji hang bagitau sapa dikalangan kita yg slalu ikuti perkembangan wayang scara serius...???

stakat tgk wayang aku pn selalu p..bkn je tgk wayang, wayang pn tgk aku buat wayang kat blkg...

aku mmg trpikir gak nk buat ruang kaki wayang, tapi xda sapa yg nk sponsor diri nk jadi moderator..klau nak jadi moderator bhgn tu, dia mesti ada pengetahuan kat stiap wayang yg kuar.xkisahla dia tgk ke, xtgk ke or best tak best..janji setiap wyg yg kuar kat malaysia ni dia ada skit pengetahuan..ala, bnda ni leh cari kat internet..xyah susah2..bg sinopsis ttg wyg tu dan minta komen dr peminat atau pnonton..

hg sggup?hg je jadi moderator tu...

elextro
Forumaster
Forumaster

Male
Number of posts : 70
Age : 30
Hometown : Alor Star
Registration date : 2008-07-21

View user profile http://iptho.forumotion.net

Back to top Go down

Re: cadangan forum kaki wayang...

Post by fizzy dizzy on Sat Sep 06, 2008 3:25 pm

aku cadangkan ateep jadi moderator...
aku leh jd assitant dia...
erm pasal2 crita nih leh amek sinopsis kt tenet...
then sapa yg dah tgk,bley laaa bgtaw komen best ke x best....
kang tgk crita yg xbest,nyesal jaaa.....wat abeh duit jaaa....

fizzy dizzy
Super Senior
Super Senior

Male
Number of posts : 145
Age : 30
Hometown : bAndAr dirAjA ArAu
Registration date : 2008-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan forum kaki wayang...

Post by code name V on Sat Sep 20, 2008 2:06 am

salam,
baguih bebenao la cadangan tuh..aku sukong..wat satu forum kakiku di bibirmu...wakaka..Kaki wayang la....then wat rating...

aku nak tambah sikit la kalau boleh....wat la jugak satu ruangan cerita wajib tengok..samada cerita lama atau baru...kat situ leh la kita kongsi cerita favorite kita...then keng kawan leh la dapat pengetahuan baru tentang cerita yang mungkin kita xpernah tau...huhu...cun x? letak rating sekali...cerita terbaik sepanjang zaman...so leh la keng kawan lain vote lepas tengok...amcm?lagipun mana tau minat sama? kongsi sekali sinopsis dia...

haha...sian la kat pakcik cleaner kita ni..ada kerja tambahan...makin teleng la kepala hotak dia memikirkan mcm ne nak buat...kuikuikui...anyway....jgn lupa bawak mesin cuci tu sekali tau....huhu....

p/s: aku nak kongsi satu movie...carila cerita V for Vendetta...stylo siuttttttt......

code name V
Freshy
Freshy

Male
Number of posts : 15
Age : 30
Hometown : Malaysia
Registration date : 2008-09-18

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan forum kaki wayang...

Post by elextro on Tue Sep 30, 2008 12:50 pm

Ideo ko ni baguih dok ada..
kita buat satu ruang FaV Movie..kat sini kita kongsi cerita, movie, video, short vids atau pa sja yg brkaitan dgn crita la..tp jgn crita kanak2 atau crita dr buku crita lak...korg letak la crita yg jd favorite korg suma...
klau yg ada link utk download tu lg baguih..
kita share sama2..

elextro
Forumaster
Forumaster

Male
Number of posts : 70
Age : 30
Hometown : Alor Star
Registration date : 2008-07-21

View user profile http://iptho.forumotion.net

Back to top Go down

Re: cadangan forum kaki wayang...

Post by code name V on Mon Oct 06, 2008 9:24 am

Salam...

erm, thanks elextro....lets make the site more exciting.. Smile

the place where can create more ideas and skills...

code name V
Freshy
Freshy

Male
Number of posts : 15
Age : 30
Hometown : Malaysia
Registration date : 2008-09-18

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan forum kaki wayang...

Post by code name V on Mon Oct 06, 2008 9:25 am

one more thing...the vote is not function.. Smile

code name V
Freshy
Freshy

Male
Number of posts : 15
Age : 30
Hometown : Malaysia
Registration date : 2008-09-18

View user profile

Back to top Go down

Re: cadangan forum kaki wayang...

Post by Sponsored content Today at 5:12 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum