Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» kejohanan futsal Underground
Sun Sep 13, 2009 6:44 pm by SiLenTKiLLeR

» kasi panas line lg...|||pulau sayak|||
Thu Jan 15, 2009 12:42 pm by SiLenTKiLLeR

» trip to indon...kasi panas line skit
Mon Jan 12, 2009 6:17 pm by kink_kuwen

» WATANIAH RECRUITMNET FOR IPG STUDENTS
Sun Jan 11, 2009 1:48 pm by elextro

» aidilfitri yang lalu...
Thu Jan 08, 2009 10:53 pm by SiLenTKiLLeR

» cara naik bas tanpa dikenakan tambang...boleh la dipraktikkan
Thu Jan 08, 2009 10:53 pm by SiLenTKiLLeR

» apa yang korang faham tentang C.I.N.T.A...
Tue Nov 11, 2008 6:08 pm by SiLenTKiLLeR

» [WTA] Apsal la parking lambat bebeno siap!!
Sun Oct 12, 2008 5:20 am by nuket2

» masalah anda? kami bantu....
Sun Oct 12, 2008 5:18 am by nuket2

» PROBLEM PC atau LAPTOP!!
Sun Oct 12, 2008 5:15 am by nuket2


car zone...utk org yg guna kete bforum...

View previous topic View next topic Go down

car zone...utk org yg guna kete bforum...

Post by mulishana on Sat Aug 02, 2008 2:10 pm

aku cadangkan pada admin supaya ko tambah lg satu zone utk pera pengguna kete plak...sbb aku tgk jumlah kete kat maktab ni dah semakin melimpah ruah...diorang bleh guna forum ni utk bncg pasal maintenance, customized kete diorang, dll lg...hope cadangan aku ni diterima pkai oleh admin...thanx bro Very Happy

mulishana
Moderator
Moderator

Male
Number of posts : 16
Age : 30
Hometown : ipoh
Registration date : 2008-07-24

View user profile

Back to top Go down

Re: car zone...utk org yg guna kete bforum...

Post by elextro on Sat Aug 02, 2008 11:35 pm

blahla...
aku xtrima cdangan ko...hahaha...
sbab sapa user kita yg register yg ada guna keta??\
cuba ko gitau skit..

kalau dah rmai nanti pasti aku akn ikut cadangan ko ni...

pe2 pun lu pk la sndiri kata2 aku ni...

adios...

elextro
Forumaster
Forumaster

Male
Number of posts : 70
Age : 30
Hometown : Alor Star
Registration date : 2008-07-21

View user profile http://iptho.forumotion.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum